U subotu Sajam recikliranih proizvoda


Plakat Sajam recikliranih proizvoda

Ekološka udruga Krka u suradnji sa udrugom Čarobni svijet te Dječjim folklornim ansamblom Zvončići organizira u subotu u Ekološko-informativnom centru na Krki s početkom u 11 sati Sajam recikliranih proizvoda.

Sajam se organizira u okviru projekta „Eko knjižnica igračaka“ kojega financiraju Fond za zaštitu okoliša i NP Krka.

Ekološka udruga će na sajmu održati radionicu “Izrada mini Zelenog otoka za odvajanje otpada od kartonskih kutija” te radionicu recikliranja papira. DFA Zvončići KUD-a Kralja Zvonimira priredit će radionicu “Naša mašta može svašta”, a “Recikliranje i kreativnost” naziv je radionice u organizaciji udruge Čarobni svijet.

– Na sajmu ćemo igrati i razne, pomalo zaboravljene igre poput franjica, lastika i školice, bojat ćemo jaja na prirodan način te organizirati i natjecaje u “tucanju” jajima kao i izbor najbolje pogače. Mame molimo da ispeku pogače, a žiri će biti djeca. Stoga vas pozivamo da posjetite naš sajam te da s vašom djecom do subote izradite proizvod od recikliranih materijala koji će biti izložen na sajmu. Najbolji proizvod će dobiti nagradu. Ulaz na sajam je naravno besplatan, ali vas molimo da nam donesete jednu staru igračku, kako bi popunili sadržaj Eko knjižnice igračaka, ali i potakli vaše najmlađe na darivanje – poručili su organizatori.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik