• Naslovna
  • Sport
  • Srebro Zelića na 60 m na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske; bronca Antonije Radić u skoku u dalj

Srebro Zelića na 60 m na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske; bronca Antonije Radić u skoku u dalj


Na Prvenstvu Hrvatske u dvorani za seniore i seniorke održanom jučer u Rijeci kninski atletičari su ponovno zabilježili sjajne rezultate. Najbolji kninski atletičar Antonio Zelić osvojio je drugo mjesto u utrci na 60 metara s rezultatom 6,96 sekundi zaostavši za pobjednikom samo 4 stotinke sekunde. Kninjanka Antonija Radić, sada članica splitskog ASK-a osvojila je treće mjesto u skoku u dalj s preskočenih 5,88 metara.

– Posebno raduje činjenica da Antonio preferira utrke na 200 metara, a sjajan rezultat na 60 metara samo otvara još veće mogućnosti u njegovoj disciplini. Antonija je vodila veliku borbu za prvo mjesto no ovaj put nije išlo. Ove zime skočila je 6 metara u dalj i isto kao i Antonio može sa zadovoljstvom čekati sezonu na otvorenom – kazao nam je kninski trener Dražen Lasić.

I ostali kninski atletičari i atletičarke ostvarili su zapažene razultate.

Katarina Komarica je zauzela 4. mjesto u skoku u dalj sa preskočenih 5,56 metara što je njen najbolji ovogodišnji rezultat. Marko Čeko, 16-godišnja velika nada kninskog kluba, koji je nedavno skočio sjajnih 6,90 metara ovaj puta je doskočio do 6,70 u dalju i zauzeo 6. mjesto.

– Nema dvojbe, Marko je premašio sva očekivanja planirana za ovogodišnja natjecanja u dvorani i sad mirno čekamo proljeće i skokove preko 7 metara na otvorenom. Katarina se polagano podiže u formi i očekujemo na proljeće skokove preko 5,80 metara – komentirao je Dražen Lasić nastupe Marka Čeke i Katarine Komarice.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik