• Naslovna
  • Društvo
  • Objavljena publikacija o radu Mreže Zelenih telefona; Inga Kukolj: dobra suradnja s gradskim i županijskim službama

Objavljena publikacija o radu Mreže Zelenih telefona; Inga Kukolj: dobra suradnja s gradskim i županijskim službama


91c6821485d04df24e6f0fc5461878e0Mreža zelenih telefona Hrvatske objavila je publikaciju o radu mreže koju možete preuzeti OVDJE

Ocjena koju su aktivisti dali suradnji Zelenih telefona Hrvatske, nadležnih službi i građana u zaštiti okoliša i prirode je trojka.

– Iako od županije do županije postoje razlike u postupanju nadležnih službi, generalna ocjena suradnje je prosječna, solidna trojka. Odličnu ocjenu, nažalost, zaslužuju tek pojedine službe, isključivo zbog pojedinaca koji odgovorno obavljaju svoj posao te su uvijek dostupni u pružanju informacija – kažu u Mreži.

Evo kakvu je ocjenu dala aktivistica kninske Ekološke udruge Krka Inga Kukolj za stanje u našoj županiji.

– Što se tiče naše Županije istakli bi odličnu suradnju s Upravnim odjelom za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko-kninske Županije, Upravnim odjelom za prostorno uređenje, komunalne, imovinsko pravne poslove i zaštitu okoliša Grada Knina te gradskim tvrtkama za prikupljanje i odvoz otpada u Županiji. Kao primjer lošije suradnje i manje učinkovitosti istakli bi rad pojedinih komunalnih redarstava, ali samo kao poticaj za bolji rad . Pozivano sve građane da i dalje kontaktiraju naš Zeleni telefon ( 072123456 ). Hvala svima na brizi za prirodu i okoliš – poručila je Inga Kukolj.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik