• Naslovna
  • Društvo
  • Tim Josipe Rimac jedrilicom se zabio u bovu, ali nisu popadali kao Milanovićevi ministri

Tim Josipe Rimac jedrilicom se zabio u bovu, ali nisu popadali kao Milanovićevi ministri


Tekst i foto: Šibenik In 

Predstavnici nove vlasti vodili su gotovo do samog kraja regate u Biogradu, međutim malo prije cilja zapeli su za bovu i tako bili diskvalificirani. Ipak, prošli su puno bolje nego Milanovićevi ministri koji su popadali u more u murterskom akvatoriju na samom kraju svog mandata.

Josipa Rimac jučer je na regati vodila tim sastavljen od vodećih ljudi kninske gradske uprave. Bili su tu gradonačelnik Knina Nikola Blažević, pročelnica Sanja Lozančić, zamjenik kninskog gradonačelnika Slaven Ivić, predsjednik kninskog Gradskoj vijeća Marinko Tokmadžija te Miroslav Zorić, direktor Čistoće i zelenila, a pridružio im se Tomislav Vrdoljak, koji će prema svemu sudeći biti novi župan budući bi Goran Pauk trebao postati ministar turizma,

– Dobro smo se držali sve do samog kraja kada smo zakačili bovu nakon čega smo diskvalificirani. Nema veze, svejedno smo se dobro zabavili, rezultat je manje bitan. Ovo je nastavak suradnje četiri kraljevska grada i drago nam je da smo danas podržali manifestaciju koja već jako dugo traje – kazao nam je Tomislav Vrdoljak.

Jučerašnju već tradicionalnu Regatu Svete Stošije povodom Dana grada Biograda organizirao je Yacht club Biograd.

Izbornik