• Naslovna
  • Kultura
  • Upisi u kazalište djece i mladih i likovnu radionicu za odrasle

Upisi u kazalište djece i mladih i likovnu radionicu za odrasle


IMG_1642-1KUD Kralja Zvonimira započinje s upisima novih članova u Kazalište djece i mladih Pinokio i likovnu radionicu za odrasle.

U kazalište djece i mladih mogu se upisati svi zainteresirani u dobi od 6 do 26 godina. Upisi će se, počevši od 11. siječnja pa do kraja ovoga mjeseca, obavljati ponedjeljkom i srijedom u vremenu od 19 do 20.30 sati u prostorijama KUD-a Kralja Zvonimira na Sinobadima.

– Svi vi koji volite glumiti, pjevati, plesati i putovati, pridružite nam se i to što prije kako bi dobili uloge za naredne predstave. Naime, nakon što se uloge podijele, svi novoupisani članovi moći će statirati i plesati, ali ostat će bez uloge. Iz tog razloga poželjno je upisati se što prije – izvijestila je voditeljica Pinokia, Nada Hržić.

Dječje kazalište inače priprema dva nova glazbeno scenska igrokaza i to priču o sv. Petru „Quo vadis Domine“ te srednjovjekovni igrokaz za Zvonimirove dane.

– Potrebno je više dječaka za uloge apostola u jednoj i uloge vitezova u drugoj predstavi zbog čega će svi dječaci biti primljeni. Bit će primljene i sve djevojčice koje su spremne glumiti mušku ulogu – napomenula je voditeljica kazališta.

Kazalište Pinokio već punih 12 godina djeluje u Kninu, a svojim igrokazima razveselio je djecu i mlade diljem Hrvatske.  Kao i uvijek, uz kazalište je i bend VIS David uz čiju glazbu i pjesmu se izvode plesni koraci.

KUD Kralja Zvonimira započinje i sa upisima u likovnu radionicu za odrasle. Radionica će se održavati subotom od 16 do 19 sati, a upisati se mogu svi stariji od 12 godina.

Više informacija o upisima u kazalište Pinokio i likovnu radionicu možete dobiti na kontakt broj voditeljice, Nade Hržić: 095 877 86 85.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik