• Naslovna
  • Sport
  • Izvještaji s utakmica svih uzrasta NK Dinara: Tići u Vodicama deklasirali domaćina rezultatom 5:0

Izvještaji s utakmica svih uzrasta NK Dinara: Tići u Vodicama deklasirali domaćina rezultatom 5:0


Grb-NK-Dinare_1Piše: Miroslav Čalić

Donosimo rezultate i kratke izvještaje s utakmica svih uzrasta NK Dinara.

Tići: NK Vodice II – NK Dinara 0:5

Po sunčanom vremenu i pravom nogometnom ambijentu dječaci NK Dinara su prezentirali izvrsnu igru i zgoditcima Strunje (2), Jankelića (2) i Marka Ercegovca zasluženo pobijedili.

Mlađi Pioniri: NK Šibenik – NK Dinara 2:0

Zaslužena pobjeda domaćina na prekrasnom Šubićevcu. Dinaraši su pružili dostojan otpor kvalitetnijem domaćinu koji je zgoditcima Bilana i Skorića okrunio svoju dominaciju.

Kadeti: NK Zadar II – NK Dinara 1:0

Tek u desetom kolu kadeti NK Dinara su pokleknuli i doživjeli prvi poraz. U izjednačenoj utakmici su gosti stvorili dvije prilike, a domaćin iz jedne poluprilike došao sretno do velika tri
boda (strijelac Grubić). Utakmica je bila čvrsta, borbena. Prava “rovovska” borba. Čestitke mladićima iz Knina na dobrom dojmu koji su ostavili na ŠRC “Višnjik”.

Seniori: NK Šibenik II – NK Dinara 1:3

Po olujnom vremenu igrači NK Dinara su odigrali dobru utakmicu sa nekompletnim domaćinom kojeg su predstavljali juniori. Međutim, to ne umanjuje silan trud kninskih mladića koji su ostavili srce na terenu. Golove su postigli Mlikota, Teskera i Marina.

Seniori: NK Dinara – NK Janjevo 8:3

Kninjani su svoju prvu domaću utakmicu odigrali u Drnišu i ovom prilikom se zahvaljuju U. O. NK Došk na ustupanju igrališta. Sama utakmica je bila jako interesantna, s puno krasnih detalja, 11
postignutih zgoditaka i pregršt promašenih izglednih prilika. Na kraju, visoka pobjeda domaćina koji je dobar dio utakmice dominirao. Mada su gosti poveli s 2:1, nisu izdržali nalete igrača NK Dinara koji su otpor gostiju slomili početkom drugog poluvremena i do kraja utakmice suvereno vladali terenom. Pohvala cijeloj momčadi, a osobito strjelcima: Teskera(2), Ilić(2), Lučić(1), Marina(1), Bogut (11m) i Ercegovac. Zgoditke za goste su postigli Antonio Flis (2) i Ivan Paško.

Izbornik