Obilježen Međunarodni dan starijih osoba


Dom za starije i nemoćne osobe Knin obilježio je danas Međunarodni dan starijih osoba.

U ime Grada Knina korisnicima Doma i članovima Udruge umirovljenika njihov dan čestitala je pročelnica za društvene djelatnosti Sanja Lozančić.

Zahvalila je umirovljenicima za sve godine rada i za vrijednosti koje su ostavili u naslijeđe te naglasila kako gradska uprava želi da se i u ovim teškim godinama u gradu i u zajednici u kojoj žive osjećaju sigurno i zadovoljno.

– Grad Knin uvijek sluša vaš glas te  je otvoren za sve  prijedloge koje bi vaš život učinili lakšim i ispunjenijim. Grad će se i dalje  brinuti za vašu skrb prilagođavanjem javnih prostora, poboljšanjem usluga zdravstvene zaštite i socijalne skrbi te približavanjem kulturnih sadržaja – kazala korisnicima Doma pročelnica Lozančić dodavši kako Grad želi pružiti najbolje i najviše svojim građanima starije dobi za sve godine truda kojeg su ulagali za boljitak zajednice.

Uz pročelnicu Lozančić na obilježavanju Međunarodnog dana starijih osoba ispred Grada Knina nazočio je i pročelnik Nenad Damjanović.

Na današnjoj svečanosti predstavci Grada prigodno su darivali i najstariju korisnicu Doma za stare i nemoćne, Anu Samardžić koja je danas navršila 90 godina života.

Autorska prava su vlasništvo udruge HUK

 

Izbornik