Stipe Jarloni osniva novi Taekwondo klub u Kninu


IMG_5936Stipe Jarloni, osvajač brojnih svjetskih i europskih odličja u taekwondou osniva novi klub – Taekwondo klub Olympic Knin.

U povodu osnivanja kluba održat će se i prigodna svečanost i to u subotu, 3. listopada ove godine u Osnovnoj školi Domovinske zahvalnosti uz nastup Golden Royal Banda te uz demonstracije taekwondo sporta.

– Pozivamo sve ljubitelje taekwondoa, ali i sve one koji imaju želju bolje se upoznati s ovim sportom i borilačkom vještinom da svojim dolaskom uveličaju svečanost, ali i da se pridruže klubu – uputio je poziv Stipe Jarloni naglasivši kako je taekwondo prikladan za sve uzraste te da će budući članovi kluba vježbajući ovu plemenitu vještinu, osim tehnika samoobrane, savladati i tehnike pravilnog disanja te razvijati motoričke sposobnosti i ravnotežu.

Upis novih članova obavljat će se na dan otvaranja kluba i u terminima održavanja treninga u velikoj dvorani Osnovne škole Domovinske zahvalnosti. Svaki novi član prilikom upisa dobit će majicu sa logom novog kluba.

Stipe Jarloni, europski juniorski prvak i europski studentski prvak u taekwondou te dobitnik nagrada za najboljeg sportaša Šibensko-kninske županije i grada Knina kaže kako osnivanje novog kluba za njega predstavlja novi sportski početak.

Autorska prava su vlasništvo udruge HUK

Izbornik