• Naslovna
  • Društvo
  • U ponedjeljak na veleučilištu simpozij “Na prvoj crti zdravlja”

U ponedjeljak na veleučilištu simpozij “Na prvoj crti zdravlja”


x-012Grad Knin, Opća i veteranska bolnica Hrvatskog ponosa i Zagrebački institut za kulturu zdravlja organiziraju u ponedjeljak 3. kolovoza u 17 sati na Veleučilištu Marka Marulića simpozij “Na prvoj crti zdravlja”.

Nakon pozdravnih govora gradonačelnice Grada Knina Josipe Rimac i predsjedavajućeg Koordinacije kninskih braniteljskih udruga Tomislava Čolaka, u stručnom dijelu programa održat će se predavanja doc. dr. Marijane Braš “PTSP i kronična bol” te “PTSP i obitelj”, prof. dr. Veljka Đorđevića “Komunikacijske vještine u radu s oboljelima od PTSP-a i članovima njihovih obitelji”, novinara Vlade Čuture “Mediji – između stigmatizacije i objektivizacije braniteljske populacije” te dr. Antonele Karačić “Iskustvo u radu s hrvatskim braniteljima – Opća i veteranska bolnica Hrvatskog ponosa Knin”.

Nakon predavanja održat će se rasprava na temu “Modeli skrbi za veterane” te će se predstaviti knjiga “Braniteljsko zajedništvo – putokaz hrvatskog dostojanstva”. Knjigu će predstaviti Jadranka Pavić, prof. Boris Grubišić, Josip Klemm i Vlado Čutura.

Autorska prava su vlasništvo udruge HUK

Izbornik