Predstavnici UNICEF-a posjetili udrugu Čarobni svijet


U okviru provedbe projekta “Za bolji početak” udrugu Čarobni svijet posjetili su predstavnici UNICEF-a Hrvatska.

Udruga je tom prilikom organizirala zajedničko druženje djece iz Biskupije i Knina kroz edukativno-kreativne radionice i omogućila roditeljima da podijele svoja iskustva i razmišljanja o aktivnostima koje im organizira Čarobni svijet.

Predstavnici udruge su iskoristili priliku da upoznaju goste s dosadašnjim radom i postignućima Udruge. Istaknuli su svoju viziju u kojoj dijete ima aktivan odnos u zajednici, a zajednička konstrukcija znanja i iskustava svih sudionika u djetetovom životu, stvara prilike za uzjamni rast i kvalitetniji život.

Zahvalili su UNICEF-u na ukazanom povjerenju prilikom dodjele projekta “Za bolji početak” i sredstvima koja su uvelike pomogla u ostvarivanju zadane vizije.

Zadovoljni iskustvima koja su ovim susretom doživjeli istaknuli su potrebu za daljnjom suradnjom.

– UNICEF u suradnji s partnerima i lokalnom zajednicom želi trajno osigurati poticajno okruženje za djecu kojoj nije dostupan predškolski odgoj u Biskupiji i Kninu. Kreativno-edukativne radionice postala su mjesta na kojima se djeca sada druže, razvijaju kreativnost i stječu nove vještine – istakli su predstavnici UNHCR-a iskazavši zadovoljstvo susretom i želju za daljnjom suradnjom.

Autorska prava su vlasništvo udruge HUK

Foto: Čarobni svijet

Izbornik