Proslava Oluje iz Čavoglava seli u Knin


ThompsonVijest o selidbi Thompsonove proslave iz Čavoglava u Knin u ponedjeljak ujutro je objavljena na internetskim stranicama Župe sv. Ilije iz Kljaka. Isti tekst s istim naslovom ‘Ove godine Čavoglave idu u Knin’ objavljen je i na internetskim stranicama Marka Perkovića Thompsona, a kninska gradonačelnica Josipa Rimac je u ponedjeljak navečer novinaru Tris.coma potvrdila da će Thompson 5. kolovoza slaviti pjevajući na koncertu u Kninu, a ne kao posljednjih deset i više godina na paralelnoj proslavi u svojim rodnim Čavoglavama.

– Ta objava samo je potvrda razgovora i dogovora koje smo vodili do sada. U utorak ujutro formirat će se Odbor za proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana Hrvatskih branitelja Grada Knina i vrlo skoro će se znati sve pojedinosti, pa tako i one koje vas sada zanimaju oko koncerta – izjavila je za Tris.com Josipa Rimac, potvrdivši da će u radu kninskog odbora sudjelovati i ljudi iz Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama, poput fra Ilije Mikulića i drugih.

– Radimo već dugo, a posebno posljednih godinu dana kako bismo dostojno proslavili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan Hrvatskih branitelja u Kninu, jer radi se o velikom jubileju velikog događaja. Zahvalnost ćemo obilježiti otvaranjem velebne Crkve Gospe velikog hrvatskog krsnog zavjeta, pobjedu otkrivanjem spomenika dr. Franji Tuđmanu, braniteljima ćemo posvetiti Muzej Oluje na kninskog tvrđavi, a na kraju ćemo ovim velikom koncertom pokazati zajedništvo i jedinstvo hrvatskog naroda – kazala je Josipa Rimac.

Izvor: Tris.com

Izbornik