Osposobljavanje za stručnjaka za EU fondove


eu-fondovi-1Pučko otvoreno učilište Knin poziva zainteresirane da se prijave na dvomjesečni međunarodni certifikacijski program „Stručnjak za EU fondove“ kojim će polaznici biti osposobljeni da na stvarnim primjerima iz prakse nauče pripremati, prijaviti i provesti projekte koji su sufinancirani sredstvima EU.

Edukacija je namijenjena djelatnicima poduzetničkih centara, tehnoloških parkova i poslovnih zona, tijelima regionalne i lokalne uprave i samouprave, konzultantima i projektnim menadžerima, direktorima i članovima uprava tvrtki koje ispunjavaju uvjete za EU fondove, poduzetnicima i trgovačkim društvima čije je poslovanje vezano uz općedruštvenu korist, znanstvenim i obrazovnim institucijama, neprofitnim, nevladinim i civilnim udrugama, kao i svim zainteresiranim pojedincima.

Program je u potpunosti usklađen s europskim kvalifikacijskim okvirom, a dobiveni certifikat može se koristiti u sklopu europske putovnice znanja i vještina, Europass.  U tom smislu, Europass predstavlja korak dalje od verificiranih programa koji se upisuju u radnu knjižicu.

U lipnju započinje osposobljavanjem nove grupe kandidata, a predavanja i radionice se održavaju u Pučkom otvorenom učilištu Knin.

Trajanje programa je 80 školskih sati tijekom osam tjedana. Cijena programa je sedam tisuća kuna plus PDV. Moguća je i otplata na rate, ali uz višu cijenu (7.700 kn + PDV).

U cijenu su uračunati 80 školskih sati predavanja, materijali za učenje, osvježenje tijekom predavanja, stručna podrška u svladavanju programa, certifikacijski ispit te certifikat.

Zainteresirani se mogu javiti na broj telefona 022 662 400, svakim radnim danom od 8 do 15 sati ili na e-mail: voditelj@pou-knin.hr

Autorska prava su vlasništvo udruge HUK

Izbornik