• Naslovna
  • Društvo
  • Kninski branitelji: Ministre, znate li da kninska bolnica jedina u Hrvatskoj nema CT uređaj?

Kninski branitelji: Ministre, znate li da kninska bolnica jedina u Hrvatskoj nema CT uređaj?


IMG_1944Kninski branitelji uputili su priopćenje za javnost u povodu otvaranja veteranske bolnice u Kninu postavljajući brojne upite ministru zdravlja Siniši Vargi.

– Jesu li veteranske bolnice u Kninu i Zaboku samo predizborna laž kako bi se pokazalo da se ova Vlada brine o hrvatskim braniteljima i reakcija na prosvjede hrvatskih branitelja u Savskoj? Da smo imali priliku pitali bi ministra zna li da kninska bolnica, jedina u Hrvatskoj,  nema CT uređaj koji košta 2,5 milijuna kuna. Pitali bi ga i bi li se možda odrekao svojih 2,5 milijuna kuna namijenjenih promidžbi kako bi se nabavio CT uređaj za kninsku bolnicu – stoji u priopćenju za javnost Koordinacije braniteljskih udruga grada Knina kojeg potpisuje predsjedavajući Koordinacije, Tomislav Čolak koji se također pita zašto na otvaranje nisu pozvani branitelji.

– Ministar se na svečano otvaranje odjela nije sjetio pozvati hrvatske branitelje iako su mu puna usta hrvatskih branitelja i skrbi za njih. Je li se ministar možda plašio pitanja koja će mu uputiti hrvatski branitelji o svrsi veteranskog odjela. Još je čudnije da na svečanom otvaranju nije bio ni ministar hrvatskih branitelja, iako je njegov prvi zadatak skrb o hrvatskim braniteljima – stoji u priopćenju kninskih branitelja.

Cjeloviti tekst priopćenja Koordinacije hrvatskih branitelja grada Knina možete pročitati  OVDJE

Autorska prava su vlasništvo udruge HUK

Izbornik