• Naslovna
  • Politika
  • Lokalni izbori 2013: Primarni cilj kninskog HNS-a očuvanje kninske bolnice

Lokalni izbori 2013: Primarni cilj kninskog HNS-a očuvanje kninske bolnice


hns-plakat-knin-page-001– Jedan od primarnih ciljeva kninskog HNS-a je očuvanje Opće bolnice “Hrvatski ponos” u Kninu sa svim njenim akutnim odjelima i povećanje zdravstvene skrbi za sve građane – ističe se u priopćenju kninske podružnice Hrvatske narodne stranke te se dodaje kako će se ova stranka zalagati za kvalitetniji život svih građana, a poglavito djece, mladih, invalida i osoba starije životne dobi.

Hrvatska narodna stranka – Liberalni demokrati podružnica Knin na predstojeće lokalne izbore izlazi samostalno sa listom za Gradsko vijeće Grada Knina. Nositeljica liste je Nada Kljajić, dr. medicine, specijalist pedijatar.

Na listi su, kažu u stranci, mladi i obrazovani ljudi, ali i poduzetnici spremni za rad za opće dobro i boljitak svih građana Knina.

– Poštovane sugrađanke i sugrađani pozivamo vas da izađete na izbore 19. svibnja i izaberete najbolje, najsposobnije i najodgovornije predstavnike koji će zastupati vaše interese i potrebe u Gradskom vijeću Grada Knina – poručuju iz kninskog HNS-a.

Izbornik