• Naslovna
  • Politika
  • Lokalni izbori 2013: Huknet poziva stranke i kandidate da pošalju svoje programe

Lokalni izbori 2013: Huknet poziva stranke i kandidate da pošalju svoje programe


izbori2013

Kninski news portal Huknet.hr poziva političke stranke, nezavisne liste i kandidate za gradonačelnika koji će se natjecati na predstojećim lokalnim izborima u Kninu da pošalju svoje programe (kandidati za gradonačelnika i svoju fotografiju te kratku biografiju) na e-mail huk@zamir.net

U cilju informiranja javnosti, odnosno birača, programe svih političkih stranaka i nezavisnih lista besplatno ćemo (abecednim redom) objaviti na Huknetu u četvrtak, 16. svibnja, a programe svih kandidata za gradonačelnika objavit ćemo, također besplatno, u petak, 17. svibnja.

Programe treba poslati najkasnije do srijede, 15. svibnja.

Sve ostale objave u zadnjem tjednu trajanja izborne kampanje (uključujući priopćenja za medije te izvještaje s konferencija za novinare, skupova, tribina i akcija stranaka i kandidata) naplaćivat ćemo po posebno utvrđenom cjeniku. Za informacije o cijenama usluga također se možete obratiti na e-mail huk@zamir.net

Sukladno najnovijim odredbama u zakonima koji se odnose na predstojeće izbore, Udruga HUK, ukoliko se budete oglašavali na našem web portalu, dostavit će vam slijedeće:

– račun za usluge

– riješenje o upisu news portala Huknet.hr u registar elektroničkih publikacija

– riješenje nadležne Porezne uprave o tome da je Udruge HUK izmirila sve obveze prema državnom proračunu, odnosno da ne postoji nikakvo dugovanje što se tiče plaćanja doprinosa i poreza vezano uz Udrugu HUK.

Izbornik