• Naslovna
  • Društvo
  • U četvrtak 1. 2. maškare preuzimaju vlast u Kninu! Karnevalska povorka 9. 2.

U četvrtak 1. 2. maškare preuzimaju vlast u Kninu! Karnevalska povorka 9. 2.


Preuzimanjem ključeva grada u četvrtak, 1. veljače započinje još jedan Karneval u Kninu, a u 10:30 sati ispred gradske uprave bit će održana tradicionalna predaja ključeva maškarama. U petak, 9. veljače u 11 h održat će se središnja karnevalska povorka!

– Čujte i počujte, karnevalsko ludilo i veselje opet nam stiže u naš mali grad na sedam rijeka! Pozivamo sve da se maskiraju i uživaju u najšarenijem dobu godine – poručuju maškare uoči preuzimanja ključeva grada.

Ispred zgrade gradske uprave u četvrtak u 10:30 sati će ključeve grada od gradonačelnika Marija Ćaćića preuzeti maškare, uz glazbu i namaskirano mnoštvo. Dođite i vi i uživajte u veselom eventu!

Središnja karnevalska povorka zakazana je za petak, 9. veljače, a krenut će u 11. sati s igrališta OŠ Domovinske zahvalnosti.

– Vesela povorka ići će kroz cijeli grad i sve začarati osmijehom i veseljem! Uz maskirane mališane iz vrtića i naše dvije osnovne škole, pozivamo sve da nam se priključe, bilo službeno ili neslužbeno.

Očekuje vas pregršt dobre zabave, a na Trgu Ante Starčevića će biti dodijeljene i nagrade za najbolje maskirane skupine u odličnoj atmosferi i s puno iznenađenja – poručuju organizatori.

Karneval u Kninu organiziranju Grad Knin, TZ Grada Knina i Karnevalska udruga Knin

Izbornik