S.A.R.S. u petak ponovno dolazi na Kraljevski advent u Kninu!


Nakon što su prošle godine spremili koncert za pamćenje, popularni bend S.A.R.S vraća se na Kraljevski advent u Kninu u petak, 15. prosinca. Naoružani dobrom energijom i odličnim hitovima pripremaju nezaboravan nastup pa u 21 sat zauzmite svoje mjesto ispred pozornice na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana!

S.A.R.S. je bend kojeg svi vole, a njihove pjesme već su postale kultni hitovi. Live senzacija, čije pjesme na YouTube kanalu imaju preko 200 milijuna pregleda, nakon što su oduševili koncertom na prošlogodišnjem adventu, ponovno stiže pred kninsku publiku!

Otpjevat će sada već neke od svojih kultnih hitova kao što su “Lutka”, “Buđav lebac”, “Perspektiva”, “Klinka”, “Rakija” te mnogih drugih, u svojoj specifičnoj mješavini rocka, rapa, reggaea, sevdaha i bluesa.


Bit će to koncert za pamćenje, a osim pjesmom i plesom svi posjetitelji mogu se zagrijati uz super ponudu hrane i pića na adventskim kućicama.

Koncert počinje u ponedjeljak u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Vidimo se!

Doživite i vi adventsku čaroliju u kraljevskom gradu i zapamtite ovaj prosinac kao nezaboravan. Svi putevi vode u Knin, jer kraljevski advent vas čeka!

Sve novosti o događanjima Kraljevskog adventa u Kninu pratite na Facebooku i Instagramu!

Izbornik