• Naslovna
  • Kultura
  • Prijavite događanja koja organizirate na ljeto kako bi se izradio Kalendar događanja

Prijavite događanja koja organizirate na ljeto kako bi se izradio Kalendar događanja


Turistička zajednica Grada Knina poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe (udruge, ustanove, trgovačka društva, športska društva, obrtnike, nositelje samostalnih djelatnosti i dr.) koje svojim djelovanjem doprinose kulturnom, edukativnom, umjetničkom, društvenom, sportskom ili nekom drugom sličnom sadržaju (kao što su npr. izložbe, turniri, koncerti, gastro ponude, književne večeri, radionice, natjecanja, zabavni programi i dr.), da dostave popis događanja koja planiraju organizirati tijekom lipnja, srpnja i kolovoza 2023. godine.

Program događanja za ljeto 2023. biti će objavljen na široj javnosti lako dostupan način kako bi naši građani, ali i svi posjetitelji Grada bili pravovremeno upoznati s aktivnostima i događanjima tijekom ljetnih mjeseci.

Obrazac preuzmite ovdje na ovom linku

Popunjenu i potpisanu tablicu potrebno je dostaviti najkasnije do 17. svibnja 2023. godine u pisanom obliku na adresu TZ Grada Knina, Franje Tuđmana 24, 22300 Knin ili elektroničkom poštom na e-mail info@tz-knin.hr.

Ovaj javni poziv objaviti će se na lokalnoj radio postaji, relevantnim društvenim stranicama te na drugi prikladan način.

Za dodatne informacije, stojimo na raspolaganju u uredu Turističke zajednice grada Knina ili na broj telefona: 091/619-0119, svakim radnim danom od 07.00h do 15.00h.

Izbornik