Sutra u 11h velika karnevalska povorka u Kninu


Piše: TZ grada Knina

U petak, 17. veljače u 11.00 sati kreće vesela karnevalska povorka, tradicionalno, od OŠ Domovinske zahvalnosti kroz grad do glavnog gradskog trga. Čak 28 maskiranih skupina prošetati će se gradom uz vesele animatore, a po dolasku na trg svaka skupina će se predstaviti na uzvišenom dijelu. Nakon predstavljanja svih skupina, slijedi cirkuska točka te proglašenje najbolje maskiranih skupina. 

 „Voćkice, gusari, pingvini, suncokreti i još mnoštvo preslatkih i zanimljivih maski očekuje nas ove godine“ – poručuju organizatori i dodaju: „Pozivamo sve da nam se pridruže na trgu ili barem na glavnoj ulici i tako podrže najmlađe pripadnike našeg društva“.

Osim što će zabaviti sve u povorci i izvan nje, animatori – zabavljači dočekati će posjetitelje i na Trgu Ante Starčevića.  Nakon predstavljanja svih skupina, izvest će i cirkusku točku, a za to vrijeme će stručni žiri razgledavati i birati najbolje maskirane skupine. Nakon cirkuske točke slijedi proglašenje najbolje maskiranih dječjih skupina, za koje su organizatori pripremili zanimljive i zabavne nagrade.

Najbolje maskirana skupina uživati će u pobjedničkoj zabavi u igraonici Tri lovca, drugu najbolje maskiranu skupinu očekuju pizze i piće u restoranu La Rossa, dok treća najbolje maskirana skupina osvaja palačinke za sve.

Veselu karnevalsku zabavu na trgu upotpunit će i šarene maskote koje će uz glazbu zabavljati sve posjetitelje i zajedno se proveseliti sa našim veselim maškarama.

Foto: Arhiva

Izbornik