Dočekajte Novu godinu u Kninu uz popularnu Opću Opasnost!


Kraljevski advent u Kninu spremio je vrhunski ispraćaj 2022. godine i doček 2023. Posljednji petak uz godini tako možete zaplesati uz DJ Jukija, dok u subotu veseli doček očekuje i male i velike. Dječji doček zakazan je za 11 sati, dok se navečer na pozornicu penje fenomenalna Opća Opasnost!

U petak se zabavite uz DJ Jukija koji će na Kraljevskom adventu u Kninu zagrijati atmosferu i pripremiti nezaboravan provod. DJ JuKi, koji je u ovim vodama još od 2004. godine, te iza sebe ima projekte poput Stop Festa i Eventushe te veliki broj nastupa diljem Hrvatske, pobrinut će se da odličnim house zvukovima i dobrim miksom posljednji petak u godini kninska publika zapamti! Zabava počinje 30. prosinca u 20 sati na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana.

Za naše najmlađe sprema se dječji doček koji započinje u subotu, 31. prosinca u 11 sati na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Djeca će moći uživati u brojnim aktivnostima kao što su radionica izrade konfeta, razne igre i ples, a bit će organiziran i mini disco i facepainting. Djeca mogu sudjelovati i u nagradnoj igri, tu je i nezaobilazno odbrojavanje uz konfete, a sa svima će se družiti i kostimirani animatori s kojima će se moći fotografirati. Cijeli program trajat će od 11 do 13 sati tako da povedite svoje najmlađe i omogućite im nezaboravan provod!

Za najbolji doček Nove godine zadužen je popularni bend Opća Opasnost koji će svojim koncertom zaokružiti bogati program ovogodišnjeg Kraljevskog adventa u Kninu. Miljenici publike i jedan od naših najboljih rock bendova spremaju doček za pamćenje!

Više od 30 godina Opća Opasnost obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu žestokim uspješnicama i predivnim baladama koje se već mogu nazvati klasicima domaće rock scene.

Pero Galić, Slaven Živanović Žiža, Vlado Soljačić Sojka, Josip Kamenski Kameni, Igor Kolić i Branimir Jovanovac Bani na kninskoj će pozornici izvesti svima omiljene pjesme kao što su

“Treba mi nešto jače od sna”, “Jednom kad noć”, “Pobjeg’o sam”, “Kriva si”, “Tragovi”, “Klaun”, “Uzalud sunce sja” i mnoge druge.

Uz energične Slavonce ulazak u Novu godinu svima će ostati u pamćenju, pa ako želite vrhunsku atmosferu i dobar štimung, Knin je najbolji izbor za doček 2023. godine!

Svi posjetitelji mogu se ugrijati i uz odličnu ponudu hrane i pića na adventskim kućicama, a  koncert počinje u subotu u 22.30 sati na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana.

Uđite i vi u Novu godinu uz nezaboravan koncert Opće Opasnosti. Vidimo se!

Sve novosti o događanjima Kraljevskog adventa u Kninu pratite na Facebooku i Instagramu!

Izbornik