• Naslovna
  • Društvo
  • Održan Božićni prijem; Gradonačelnik: Iduće godine beremo plodove rada

Održan Božićni prijem; Gradonačelnik: Iduće godine beremo plodove rada


U Domu HV danas je održan Božićni prijem gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća na kojem su se našli predstavnici javnog života grada, predstavnici vojske, policije, branitelja, katoličke i pravoslavne crkve te dužnosnici na županijskoj i državnoj razini.

Gradonačelnik Marijo Ćaćić je istaknuo kako se u Kninu trenutno nalazi 16 gradilišta i kako se u gradu provode brojni projekti. Svi ti projekti završavaju iduće godine kada će se ubrati plodovi dosadašnjeg rada, a posebno se to tiče Poduzetničkog centra gdje će se otvoriti znatni broj radnih mjesta, istaknuo je Ćaćić.

Još je dodao da je ove godine u Kninu rođeno 39 posto više djece u odnosu na prethodnu godinu u čemu vidi zalog za dobru budućnost grada.

Potpredsjednica Vlade RH Anja Šimpraga istaknula je kako se gradski projekti prepoznaju i na nacionalnoj razini te čestitala Božić i Novu godinu svima prisutnima te građanima Knina.

Sretne božićne i novogodišnje blagdane čestitali su i šibensko-kninski župan Marko Jelić koji je posebno pozvao na zajedništvo te predsjednik Gradskog vijeća Dragan Miličević koji je naglasio kako su ovi blagdani vrijeme radovanja.

Izbornik