U petak bend Morlak, a na Badnjak popularni Magazin nastupaju na Kraljevskom adventu u Kninu!


Piše: TZ grada Knina

Kraljevski advent u Kninu ulazi u samu završnicu, danas najmlađe očekuje kreativna radionica pod vodstvom Ekološke udruge Krka Knin, dok je vikend rezerviran za odlične koncerte. U petak se na pozornicu penje odličan bend Morlak, dok u subotu u Knin dolazi popularna grupa Magazin!

Kreativna radionica koju vodi Eko udruga Krka Knin zakazana je za četvrtak, 22. prosinca s početkom u 17 sati na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Djeca će na ovoj radionici imati priliku izraditi zanimljive božićne dekoracije i pokazati svu svoju kreativnost i maštu.

Osim zabavne radionice, djeca će moći uživati i u promenadi Djeda Božićnjaka koji će ih iznenaditi i uveseliti svojim pojavljivanjem skupa s božićnom ekipom. Straha od kiše nema jer će se radionica održati pod šatorom!

Za odličnu zabavu u petak, 23. prosinca zadužen je vrhunski mladi drniški bend Morlak. Publiku će zagrijati svojim rock izvedbama, a koncert počinje u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Morlak uz poznate rock hitove, ima i autorske pjesme, a pobrinut će se da petak prođe u najboljoj atmosferi. Ekipu ovog perspektivnog benda čine vokal Lovre Ćevid, Alen Sučić na bass gitari, Kruno Bojčić na ritam gitari, Ivan Johnny Bojčić na bubnjevima i Branimir Braica kao lead gitarist. Iza ove uigrane ekipe već je puno nastupa, a publiku će rasplesati dobro znanim domaćim i stranim rock hitovima!

Za najbolju atmosferu na Kraljevskom adventu u Kninu na Badnjak u subotu, 24. prosinca pobrinut će se jedan od najdugovječnijih bendova na našoj sceni! Riječ je o grupi Magazin, čije hitove znaju i stari i mladi. Pripremite glasnice i zagrijte mišiće, jer čeka vas odličan provod od 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Grupa Magazin na sceni je desetljećima, a trenutno sviraju u sastavu Željko Baričić i Nenad Vesanović – Keko s predivnim vokalom Andree Šušnjare. Njihovi hitovi osvojili su srca publike, a sada su već dobili i kultni status. Kokolo, Ako poludim, Minut srca tvog, Da li znaš da te ne volim, Minus i plus, Tri sam ti zime šaptala ime, Maslačak, Lozinka za sreću, Kemija, Sijamski bliznaci… samo su neke od pjesama koje publika obožava, a imat ćete ih priliku čuti uživo u Kninu!

Pripremite se za nezaboravan koncert i odličnu zabavu uz grupu Magazin! Svi posjetitelji mogu se ugrijati i uz odličnu ponudu hrane i pića na adventskim kućicama. Koncert počinje u subotu u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Vidimo se!

Doživite i vi adventsku čaroliju u kraljevskom gradu i zapamtite ovaj prosinac kao nezaboravan. Svi putevi vode u Knin, jer kraljevski advent vas čeka!

Sve novosti o događanjima Kraljevskog adventa u Kninu pratite na Facebooku i Instagramu!

Izbornik