• Naslovna
  • Društvo
  • Poziv zainteresiranim izlagačima da se prijave na Božićni sajam

Poziv zainteresiranim izlagačima da se prijave na Božićni sajam


Turistička Zajednica grada Knina uputila je poziv svim zainteresiranim izlagačima da se prijave za sudjelovanje na  Božićnom sajmu koji će se održati 10. i 17. prosinca od 9 do 12 sati u parku kod kružnog toka.

 Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama i mogućnostima. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora.

Također, svi zainteresirani izlagači imat će mogućnost izlagati svoje proizvode na adventskom prostoru (igralište ispred OŠ dr. Franje Tuđmana) tijekom održavanja svih događanja, prema prethodnom dogovoru i u skladu s kapacitetima organizatora.

Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, božićne ukrase, gastro delicije, prigodne poklone i ostalo, u skladu s temom manifestacije.

Turistička zajednica grada Knina ima pravo nadzora. U slučaju nepoštivanja obveza  ima pravo zatražiti od izlagača da otkloni pogrešku. Svi izlagači dužni su držati se posebnosti ove manifestacije i prigode.

Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu. Ispunjenu i potpisanu prijavnicu je potrebno dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke Zajednice grada Knina na adresi: Tuđmanova 24, najkasnije do 28. studenog.

Za dodatne informacije možete se javiti u ured Turističke zajednice Grada Knina ili na broj telefona: 022/664-822 svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

Ppoziv i prijavnicu možete preuzeti OVDJE

Izbornik