Udruga Sveti Bartolomej organizira “Flash mob”


U povodu Europskog tjedna mobilnosti Udruga osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej će 22. rujna u 10 sati organizirati na Trgu Ante Starčevića u Kninu „Flash mob“ kojim ćemo pokazati s kojim se preprekama susreću osobe s invaliditetom prilikom putovanja i kretanja. Nakon toga će porazgovarati sa građanima, medijima i službenicima te dijeliti tiskani materijal.

Udruga poziva građane da svojom nazočnošću podrže ovaj događaj i da zajedno pokažu da i u malim gradovima Republike Hrvatske osobe s invaliditetom daju u istoj mjeri trud da se izbore za jednake uvjete života.

Ukoliko želite sudjelovati u ovom događaju javite se do 12. rujna u Udrugu osoba sa invaliditetom Sveti Bartolomej Knin, Suronjina 14 ili na mail uosisbknin@gmail.com kao i na broj 022/663-312. Kontakt osoba je Snježana Jolić.

Napomena:

Flash mob je skupina ljudi koja se iznenada sastaje na dogovorenom mjestu, izvede neobični i naizgled besmisleni performans (svi istovremeno otvore kišobrane, svi legnu na pod…) u kratkom vremenu, a zatim se raziđu.

Izbornik