• Naslovna
  • Sponzorirani članak
  • Upisi bez državne mature na stručne studije Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu na trećem upisnom roku

Upisi bez državne mature na stručne studije Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu na trećem upisnom roku


Ako želite studirati u Kninu, dobra vijest je da je na jesenskom roku ostalo još mjesta za upise na preddiplomske stručne studije Veleučilišta ”Marko Marulić” u Kninu. Upisati se možete i bez položene državne mature na trećem upisnom roku, a sve detalje provjerite u nastavku!

Prijave za upis na trećem roku za učenike bez položene državne mature počinju 22. rujna i traju do 26. rujna, a upisati možete preddiplomske stručne studije: Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom, Prehrambena tehnologija, Poljoprivreda krša – Biljna proizvodnja i Poljoprivreda krša – Stočarstvo krša. Sve informacije potražite na webu.

Veleučilište Marko Marulić u Kninu studentima omogućuje moderno i zanimljivo obrazovanje uz mnoštvo terenske nastave i prakse pa pronalaženje posla nakon studija neće biti problem, a ulažu značajan trud u kreiranje atraktivnih studijskih programa, podizanje kvalitete studija i studentskog standarda.

– Veleučilište njeguje stručnu i znanstvenoistraživačku djelatnost i predano potiče studente da surađuju sa svojim nastavnicima, koji će vas dragi studenti, svojim znanjima u primijenjenim područjima motivirati da budete što uspješniji na putu ka stjecanju željenih akademskih zvanja. Opremljeni smo modernim laboratorijima, učionicama, videokonferencijskom dvoranom, info dvoranom, potičemo poslovnu suradnju s nizom domaćih i stranih institucija te malim i srednjim poslovnim subjektima u kojima studenti stječu svoja stručna i praktična znanja kako bi stvorili komparativne prednosti na tržištu rada. Potpisnici smo ERASMUS i ERASMUS + povelje temeljem koje organiziramo razmjenu studenata i nastavnika te i tako podižemo kvalitetu studija – poručuju s Veleučilišta ”Marko Marulić” u Kninu.

Važno je napomenuti da je u neposrednoj blizini Veleučilišta i novouređeni studentski dom ”Fra Lujo Marun”, kao i da je u obližnjem restoranu osigurana studentska prehrana što olakšava studentima i omogućuje bezbrižno studiranje.

Studiranje u Kninu sigurno će vam ostati upamćeno kao jedno od najljepših razdoblja u životu, jer uz bogatu povijest, možete uživati i u brojnim prirodnim ljepotama. Dinara, Krčić, Šarena jezera, NP Krka samo su dio prirodnog bogatstva kninskog kraja. Knin je savršeno okruženje za sve ljubitelje prirode i planinarenja, raftinga, trekkinga, biciklizma i motociklizma, a možete uživati u čak 13 uređenih biciklističkih ruta. Slobodno vrijeme možete iskoristiti i za jahanje, a ljubitelje sporta oduševit će i činjenica da se u Kninu nalazi prva kružna atletska staza u županiji.

Ni noćni život nije monoton, tu su pub kviz Narodne knjižnice Knin i svirke u popularnim kninskim kafićima. U prosincu ćete morati dobro organizirati vrijeme za učenje, jer Advent u Kninu donosi pregršt događanja i odličnih koncerata.

Za sve novosti posjetite web stranicu, facebook i instagram.

Huknet/Sponzorirani članak

Izbornik