• Naslovna
  • Društvo
  • Na Adventu u Kninu očekuje vas vrhunski doček 2022. za velike i male!

Na Adventu u Kninu očekuje vas vrhunski doček 2022. za velike i male!


Piše: TZ grada Knina

Advent u Kninu spremio je vrhunski doček 2022. godine za male i za velike. Dječji doček zakazan je za 11 sati uz predstavu Klaunovska posla, dok velike navečer očekuje vrhunska atmosfera uz popularni bend Show legende!

Dječji doček 2022. započinje u petak u 11 sati kada će se na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana održati predstava Klaunovska posla. Predstavu izvodi klaun Srećko koji na smiješan i zabavan način potiče dječju maštu i kreativnost. Kroz razne klaunovske skečeve i trikove, Srećko razveseljava djecu i stavlja široki osmjeh na njihova lica.

Predstava sadrži i plesni dio u kojem Srećko pokreće dječje noge u ritmu muzike za ples. U ovom dijelu sva djeca sudjeluju plešući na poznate dječje pjesmice i na osmišljenu koreografiju, a poslije predstave odbrojava se do podne i do dječjeg dočeka!

Ako želite dočekati novu 2022. godinu na najbolji mogući način uz hrpu pozitivne energije, dođite na Advent u Kninu jer 31.12. u 22 sata na pozornicu se penju Show legende. Četiri mušketira i jedna dama za vas sviraju zabavnu, domaću i stranu rock i pop glazbu.
Šibenski je to bend poznat po svojim energičnim nastupima, a stvaraju idealnu atmosferu za zabavu pa nema boljeg načina za ispratiti staru i dočekati novu godinu!

Uz vrhunsku glazbu, Advent u Kninu spremio je i odličnu gastronomsku ponudu uz pet kućica ugostitelja pa ćete tako tijekom koncerta moći uživati u ukusnim jelima i pićima!

*Djeca mogu slobodno ući na predstavu dok je roditeljima moguć ulazak s Covid potvrdama. Ulaz na koncert moguć je isključivo uz predočenje EU Covid potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju.

Organizatori sve posjetitelje pozivaju na pridržavanje epidemioloških mjera.

Izbornik