U četvrtak ne propustite dugo očekivani koncert Dalmatina!


Piše: TZ grada Knina

Nakon što je planirani koncert odgodila kiša, na Adventu u Kninu napokon nastupaju miljenici publike i kraljevi dalmatinske pisme! U četvrtak, 30. prosinca u 20 sati očekuje vas koncert Dalmatina koji će se, kao i uvijek, održati na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana.

U četvrtak ćete se moći zabaviti i opustiti uz dugo iščekivani koncert popularne grupe Dalmatino, miljenika domaće publike. Dalmatino je hrvatski pop sastav koji čine Ivo Jagnjić (vokal, gitara) i Zdravko Sunara (bubnjevi).

Dobitnici su zlatne i srebrne ploče te Porina 2002. godine za novog izvođača godine, a kninska publika moći će uživati u njihovim najvećim hitovima iz bogate karijere poput ‘Dajem ti rič’, ‘Dvi sestre blizanke’, ‘Ditelina s četri lista’ i mnogih drugih.

Uz vrhunsku glazbu, Advent u Kninu spremio je i odličnu gastronomsku ponudu uz pet kućica ugostitelja pa ćete tako tijekom koncerta moći uživati u ukusnim jelima i pićima!

Osim toga, na Adventu u Kninu svi ljubitelji klizanja mogu uživati i u klizalištu koje je postavljeno kod OŠ dr. Franje Tuđmana, a tijekom školskih praznika otvoreno je svakim danom od 10 do 22 sata!

Ulaz na koncert moguć je isključivo uz predočenje digitalne EU Covid potvrde ili odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju. Organizatori sve posjetitelje pozivaju na pridržavanje epidemioloških mjera.

Izbornik