Nikola Blažević: „Naš program je realan i donosi boljitak građanima Knina“


Program Hrvatske demokratske zajednice nisu slatkorječiva obećanja, već je realan i ostvariv.
U Kninu je nužno jačanje gospodarstva te veća iskoristivost EU projekata. Veliki potencijal imamo i kroz pozicioniranje kulturne baštine kao pokretača turističkog razvoja. Preduvjet svemu navedenom je prometna povezanost s naglaskom na postojeću infrastrukturu.
Posebno težimo transparentnom i odgovornom upravljanju, uz pomoć digitalne transformacije koju također planiramo provesti EU sredstvima. Cilj programa i svih navedenih politika je bolji život svih građana, s posebnom pažnjom na solidarnost i jednake prilike za sve.

„Još jednom ističemo kako su fokus našeg programa ljudi. Kninjani. Bez obzira jesu li ovdje rođeni ili ne. Njih želimo i zadržati, i vratiti“, izjavio je Nikola Blažević, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Knina te dodao: „Uz ljude, učinit ćemo sve da zadržimo institucije koje naš grad čine ozbiljnim gradom, našu bolnicu i kninsko Veleučilište.“

Veliku energiju uložit ćemo kako bismo preko nadležnih državnih tijela uspjeli ostvariti stambeno zbrinjavanje za mlade i za kadrove po potpuno drugačijim osnovama od dosadašnjih.
Učinit ćemo sve i da realiziramo do kraja NAŠ EU projekt s Intervencijskim planom u rokovima i na način kako je to propisano europskim procedurama. Naposljetku, učinit ćemo sve da aktiviranjem svih gospodarskih, turističkih i drugih potencijala stvorimo povoljno poduzetničko okruženje u kojem bi investitori pronašli motiv za ulaganje u Knin, a posljedično tome i radna mjesta za naše sugrađane.

Za donošenje kvalitetnih odluka izrazito je važan tim ljudi, a upravo je naša lista za Gradsko vijeće Grada Knina spoj iskusnih, perspektivnih i obrazovanih osoba na kojoj dominiraju žene i mladi ljudi. Tim koji će iznijeti naš program:

1. Nikola Blažević, dipl.iur.
2. Vedrana Požar, struč.spec.oec.
3. Ana Marić, struč.spec. oec.
4. Goran Mrnjavac, prof.
5. Nino Grabić, mag.ing.aedif.
6. Ante Dujić, bacc.admin.publ.
7. Nikolina Grizelj, dipl.oec.
8. Antonija Anić-Matić, mag.ing.traff.
9. Slađana Sović, mag.prim.educ.
10. Petra Kurbaša, struč.spec.oec.
11. Jelena Kero, mag.prim.educ.
12. Gordana Sarić, učit.razr.nast.
13. Nikola Gvozdenović
14. Mladen Jelić, nast.tzk.
15. Mario Krišto

„Postavili smo temelje našeg grada i sad je vrijeme da se okrenemo budućnosti“ zaključio je Blažević.
Izađimo na izbore i krenimo ZAJEDNO u naredne četiri godine graditi STABILNE mostove među ljudima.

Na linku ispod pogledajte cijeli program.

Izbori

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik