Osvojite besplatnu policu auto osiguranja povodom otvorenja novog ureda Euro Trusta!


Euro Trust obrt za zastupanje u osiguranju koji je ujedno i službeni prodajni partner Grawe osiguranja, svečano otvara vrata svojeg ureda u Kninu 11. veljače, u 8 sati! Povodom otvaranja, Euro Trust i Grawe nude besplatnu policu auto osiguranja za jednog sretnog Kninjanina. Sudjelujte i u nagradnoj igri te osvojite vrijedne nagrade!

Grawe osiguranje nudi vrhunske ponude osiguranja za sve Kninjane: obavezno auto osiguranje, kasko i dodatno auto osiguranje, životno osiguranje, štedno životno osiguranje za djecu, osiguranje protiv potresa, zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje radnih strojeva, osiguranje za iznajmljivače, osiguranje kuća i stanova, putno osiguranje i još puno više!

Obavezno auto osiguranje kod Grawe, je u većini slučajeva najpovoljnije u gradu ponekad čak i do 500 kuna jeftinije nego kod konkurencije, ovisno o tipu automobila! Mozete se javite Euro Trust-u za besplatnu informativnu ponudu: na 099 822 2230 (javljaju se i na Whatspp!), ili na http://www.EuroTrust.hr

Osim osiguranja za fizičke osobe, Grawe nudi niz važnih osiguranja za tvrtke i obrtnike iz Knina, kao što su Grawe Biz Ekspress, jedinstveno osiguranje koje štiti vaše poslovanje te životno osiguranje za vaše zaposlenike. Osigurajte se za štete nastale prema trećim osobama, zaštitite poslovni prostor, opremu i zalihe od potencijalnih rizika! Ovo osiguranje je idealno za kafiće, restorane, frizerske ili kozmetičke salone, urede, igraonice, pekarnice, mesnice, zubarske ordinacije, itd.

Ako niste u mogućnosti doći do njihove poslovnice, Euro Trust i Grawe dostavljaju police osiguranja na vašu kućnu adresu!

– Možete dogovorit policu putem e-maila ili WhatsApp-a, a mi ćemo ju besplatno dostavit do vaših vrata, poštujući sve epidemiološke mjere! Ova ponuda vrijedi za Knin i bližu okolicu! – poručuju iz Euro Trusta.

UPUTE ZA NAGRADNU IGRU

Pravo na sudjelovanje u njihovoj nagradnoj igri imaju sve fizičke i pravne osobe, državljani Republike Hrvatske koji u vremenskom razdoblju od 11. veljače do 31. ožujka ugovore policu osiguranja.

– Ostvarenom kupovinom kupac stječe pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, na način da na kuponu upiše sljedeće podatke: ime i prezime, točnu adresu stanovanja i broj telefona. Tako ispisan kupon potrebno je ubaciti u obilježenu kutiju koja se nalazi u prostoru prodajnog mjesta. Po isteku perioda nagradne igre svi prikupljeni kuponi skupljaju se u zajednički bazen za izvlačenje. Javno izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 1. travnja 2021. godine. Biramo jednu osobu za besplatnu policu auto osiguranja u vrijednosti od 1.200 kuna i još dva sretnika za Grawe poklon paket! Nemojte popustit ovu jedinstvenu priliku!

Ime sretnog dobitnika biti će objavljeno na Facebook stranici https://www.facebook.com/eurotrustosiguranje – zaključuju iz poznate tvrtke.

Euro Trust prodajni partner Grawe Osiguranja nalazi se na adresi Tuđmanova 33 u Kninu (preko puta doma HV-a). Rade sa strankama od ponedeljka do petka od 8 do 16 sati te subotom od 8 do 14 sati.

Ukoliko vam navedeno radno vrijeme ne odgovara, možete ih kontaktirati na broj mobitela 099 822 2230 ili putem e-maila info@EuroTrust.hr

Potražiti ih možete i na Internet stranici http://www.EuroTrust.hr te Facebooku https://www.facebook.com/eurotrustosiguranje.

Huknet/sponzorirani članak

Izbornik