• Naslovna
  • Društvo
  • Sutra počinje 1. Božićni sajam u Kninu: očekuju Vas originalne rukotvorine i najbolji božićni pokloni!

Sutra počinje 1. Božićni sajam u Kninu: očekuju Vas originalne rukotvorine i najbolji božićni pokloni!


Piše: TZ grada Knina

Ne propustite priliku podržati domaće proizvođače i kreativce i kupiti najljepše božićne ukrase i poklone za svoje najmilije sutra, 21. studenoga od 9 sati. Sajam će se održavati svake subote od 21. studenoga do 19. prosinca u isto vrijeme, od 9 do 12 sati, ispred Nove tržnice (Tomislavova ulica).

U ponudi ove godine nema čega nema, od prirodne kozmetike do toplih pletenih i heklanih predmeta i mnoštva proizvoda i rukotvorina koji mogu poslužiti kao originalni božićni pokloni. Kako se bliži i prva adventska nedjelja, svi u potrazi za predivnim adventskim vijencem, neće ostati razočarani.

Nova lokacija ovogodišnjeg Božićnog sajma nalazi se ispred Nove tržnice, ali će štandovi izlagača biti postavljeni uz glavnu, Tomislavovu ulicu.

Na ovogodišnjem Božićnom sajmu u Kninu sudjeluje ukupno 11 izlagača: OPG BRANKICA BOROVIĆ, OBRT “CONTROL C”, UDRUGA CARZA, LIKOVNA UDRUGA KNIN, KUD KRALJ ZVONIMIR , TI & JA G, KUĆNA RADINOST BORKA G. MARIN, a iz Šibenika nam stižu KUĆNA RADINOST ŠIBENIK i KUĆNA RADINOST BRANKA. U prosincu će nam se pridružiti još dva izlagača učenička zadruga “Trgoflores” SS Lovre Montija iz Knina sa svojim proizvodima i udruga Čarobni svijet s humanitarnom akcijom.

OPG Brankica Borović ponudit će svoju, sad već daleko poznatu, prirodnu kozmetiku Viktoria Naturally. Božićne suvenire i razne rukotvorine možete pronaći na štandu Udruge Carza, Likovne udruge Knin, Kućne radinosti Ti&Ja, Kućne radinosti Borka Marin, dok će Kućna radinost Šibenik nuditi razne suvenire i kuglice u obliku šibenske kape. Kućna radinost Branka, ali i ostali, ponudit će svim posjetiteljima adventske vijence i kuglice za bor, a KUD Kralj Zvonimir, osim raznih drugih rukotvorina poput nakita, u ponudi ima pletene i heklane predmete. Obrt Control C će izrađivati unikatne božićne poklone pa ćete primjerice moći izraditi svoje fotografije u kugli.

Također, nemojte propustiti priliku posjetiti i prostor Nove tržnice, gdje možete kupiti domaću hranu, povrće i voće te razne domaće proizvode naših lokalnih proizvođača. Idealna prilika za subotnju kupnju nakon koje ćete se osjećati sjajno!

Više informacija NA OVOM LINKU.

Izbornik