• Naslovna
  • Društvo
  • Božićni sajam od 21. studenoga – svake subote! Izlagači prijavite se!

Božićni sajam od 21. studenoga – svake subote! Izlagači prijavite se!


Turistička Zajednica grada Knina poziva zainteresirane izlagače da se pridruže Božićnom sajmu koji će se, počevši od 21. studenoga, održavati svake subote ispred Nove tržnice u vremenu od 8 do 12 sati.

Tekst poziva i prijavnica dostupni su OVDJE.

Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama i mogućnostima, a štandovi će biti ustupljeni bez naplate od strane organizatora.

Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, božićne ukrase, gastro delicije, prigodne poklone i ostalo, u skladu s temom manifestacije.

Turistička zajednica grada Knina ima pravo nadzora. U slučaju nepoštivanja obveza ima pravo zatražiti od izlagača da otkloni pogrešku. Svi izlagači dužni su držati se posebnosti ove manifestacije i prigode.

Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu te je poslati e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili je donijeti osobno u ured Turističke Zajednice do 19. studenoga. Prijavnice bez potpisa i pečata neće se razmatrati!

Za dodatne informacije obratite se Turističkoj zajednici na broj 022/664-822 svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

Huknet (R)

Izbornik