• Naslovna
  • Crna kronika
  • Knin: U stanu 45-godišnjaka uhićenog zbog vožnje u alkoholiziranom stanju – pronađena droga

Knin: U stanu 45-godišnjaka uhićenog zbog vožnje u alkoholiziranom stanju – pronađena droga


U stanu 45-godišnjaka uhićenog zbog vožnje u alkoholiziranom stanju – pronađena je droga, izvijestili su iz policije.

Evo policijskog izvještaja:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nada 45-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Osumnjičeni je 7. kolovoza oko 15.10 sati u Kninu zaustavljen s osobnim vozilom BMW, šibenskih registracijskih oznaka, a zbog sumnje da vozilom upravlja u alkoholiziranom stanju priveden je u prostorije Policijske postaje, gdje mu je utvrđena koncentracija od 1.70 g/kg alkohola u organizmu, kojom prilikom se odbio podvrgnuti testu na droga i kod sebe nije imamo vozačku dozvolu. Zbog opasnosti da će nastaviti s daljnjim vršenjem prekršaja osumnjičeni je zadržan u posebnim prostorijama policije do otriježnjena.

Obzirom na sumnju na kazneno djelo iz područja zlouporabe droga temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, 7. kolovoza u Kninu je pretražen stan kojega koristi osumnjičeni gdje je pronađeno ukupno 1.821 grama droge amfetamin, takozvane speed, 153 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuana, 723 tablete droge exstazi, 306 tableta suboxsone i dvije digitalne vage.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni pronađenu i oduzetu drogu posjedovao radi daljnje neovlaštene prodaje.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanje osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a protiv njega je podnijet Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.”, stoji u izvještaju.

I. Š.

Izbornik