Izmještanje kontejnera – sutra i prekosutra


Prigodom obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 25. obljetnice vojno redarstvene operacije Oluja poduzeće Čistoća i zelenilo u kordinaciji s MUP-om, odnosno Policijskom postajom Knin će u utorak u popodnevnim satima te u srijedu u ranojutarnjim satima obavljati izmještaj spremnika za odlaganje komunalnog i ostalih vrsta otpada (spremnici zapremine 1100 litara) u određenim dijelovima (ulicama) grada Knina.

Iz Čistoće zamoljavaju sugrađane da u dijelovima grada gdje spremnici (kontejneri) budu izmješteni, prikupljeni komunalni otpad, kao i druge vrste otpada (papir, staklo, plastika), odlažu privremeno u zatvorenim vrećama za otpad u svojim dvorištima ili u suterene zgrada, a po povratku kontejnera na njihove ustaljene lokacije, da isti otpad odlože u njih.

Kontejneri koji budu izmješteni bit će vraćeni na svoje lokacije u četvrtak u ranojutarnjim satim, te će se uspostaviti njihovo redovito pražnjenje i odvoz.

U navedenom periodu strogo se zabranjuje odlaganje otpada na mjesta odakle su izmaknuti kontejneri, na nogostupima, zelenim površinama ili bilo kojim javnim ili drugim površinama.

I. Š.

Izbornik