Poziv za prijavu događanja za lipanj; Poziv i izlagačima


Piše: TZ grada Knina

Zbog svih okolnosti, ove godine je izostao službeni poziv Grada Knina za sva događanja u lipnju u sklopu Dana grada Knin i blagdana sv. Ante. Ovim putem, a s ciljem okupljanja ponude na jednom mjestu za sve naše sugrađane i goste, Grad Knin i Turistička zajednica grada Knina pozivaju sve koji tijekom mjeseca lipnja organiziraju događanja da se prijave. Također, ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače da se prijave za izlaganje 13. lipnja 2020. godine , u sklopu obilježavanja Dana Grada Knina i blagdana Sv. Ante.

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU DOGAĐANJA

Mjesec lipanj mjesec je našeg grada, stoga, ukoliko želite prijaviti događanja koja organizirate i tako ih dodatno promovirati, slobodno nam se obratite na jedanod sljedećih načina:
e-mailom na info@tz-knin.hr
porukom na Facebook stranici Knin Tourist Board
pozivom na broj 022 664 822
osobnim dolaskom u ured Turističke zajednice grada Knina (Tuđmanova 24)
Rok za prijave događanja je utorak, 9. lipnja 2020, uključujući i taj dan.

JAVNI POZIV ZA IZLAGANJE

Sve detalje oko mjesta, vremena i načina izlaganja imat ćemo u tjednu od 8. do 12. lipnja. Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora. Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, gastro delicije i sl. Turistička zajednica grada Knina ima pravo nadzora. U slučaju nepoštivanja obveza ima pravo zatražiti od izlagača da otkloni pogrešku. Potrebno je ispuniti prijavnicu koja se nalazi na sljedećoj poveznici

Ispunjenu prijavnicu je potom potrebno dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke zajednice grada Knina (gdje je možete i ispuniti) na adresi: Tuđmana 24, najkasnije do 10. lipnja 2020. godine. Prijavnice bez potpisa i pečata neće se razmatrati.

Za dodatne informacije, stojimo na raspolaganju u uredu Turističke zajednice grada Knina ili na broj telefona: 022/664-822 svakim radnim danom od 07.00h do 15.00h.

Izbornik