Postanite trener hokeja na travi i upišite djecu na hokej na travi


Hrvatski akademski hokejski klub Mladost zajedno sa partnerom Zajednicom sportova Grada Knina provodi projekt „Hokej u Kninu“ UP.02.1.2.01.0016.

Projekt u trajanju od 18 mjeseci je u ukupnom iznosu od 908.147,55 kn financirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“

Cilj samog projekta je potaknuti zanimanje za ovim sportom i ponuditi djeci i mladima zanimaciju kroz sport. Razvojni cilj je svakako poboljšanje javnih usluga i sadržaja za bolju kvalitetu života građana i povećavanje atraktivnosti grada za posjetioce i stanovnike.

Ovim putem tražimo osobe koje bi se kroz projekt obučile za trenera hokeja na travi. Sve zainteresirane osobe mogu se javiti na kontakt podatke u nastavku. Također, pozivamo roditelje da upišu svoju djecu i mlade na treninge hokeja na travi.

Za sve detalje slobodno se možete obratiti na broj mobitela 0913380044 ili na e-mail: brasic@net.hr odnosno u prostorijama Zajednice sportova Grada Knina, Zvonimirova 7/B.
Na isti kontat se djeca i mladi mogu upisati na treninge.

Za sudionike, polaznike predviđeni su besplatni treninzi, oprema za treniranje i slično.

Više o EU fondovima na https://strukturnifondovi.hr.

Sponzorirani članak/Huknet

Izbornik