• Naslovna
  • Društvo
  • U četvrtak zadnje Knino na otvorenom; Besplatne kokice za sve!

U četvrtak zadnje Knino na otvorenom; Besplatne kokice za sve!


Tekst: TZ grada Knina

Ovoga četvrtka u 20 sati na livadi iznad Zidića održat će se zadnja ljetna projekcija za cijelu obitelj „Knina na otvorenom“.

Prikazat će se animirani film „Mali Bigfoot. S obzirom da nam se i ljeto i Knino bliže kraju, a škola nam počinje idući tjedan, Grad Knin i naši dragi kokičari, odlučili su vas sve počastiti kokicama. Stoga su u četvrtak za vrijeme trajanja projekcije za sve osigurane besplatne kokice. Iskoristite posljednji vlak za lijepo vrijeme ovaj tjedan, zadnje Knino za ovo ljeto i uživajte uz popularni animirani film Mali Bigfoot.

Zanimljivo je da su se nekad davno, šezdesetih godina 20. stoljeća baš na toj lokaciji održavale projekcije filmova na otvorenom, odnosno ljetna kina.

Stoga, dekice, klince ili cure/dečke pod ruke i pravac stari dio grada. Lijepo će biti vidjeti ljude koji se motaju oko onog dijela, stoga ga ispunimo osmijehom i radošću!

FACEBOOK DOGAĐAJ: https://www.facebook.com/events/416368829006595/

SADRŽAJ FILMA:

Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od velike korporacije HairCo., koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA-om. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako također ima super moći. Međutim, nije svjestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu.

Izbornik