Poziv građanima za sudjelovanje u kreiranju Proračuna za 2020.


Grad Knin poziva sve zainteresirane građane da se aktivno uključe u kreiranje Proračuna Grada Knina za 2020. godinu svojim prijedlozima, mišljenjima i sugestijama.

“Sudjelovanje građana u fazi planiranja proračuna važno je kako bi se proračunska sredstva usmjerila u programe i projekte za koje većina građana smatra da su usklađeni s njihovim potrebama. Ujedno građani mogu svojim prijedlozima doprinijeti uvrštavanju u proračun manjih komunalnih zahvata.”, stoji u pozivu.

Svoje sudjelovanje građani mogu ostvariti dostavom prijedloga na e-mail adresu: financije@knin.hr ili putem pošte na adresu: Grad Knin, Upravni odjel za programe Europske unije, gospodarstvo, strateško planiranje i razvoj, financije, javnu nabavu i naplatu potraživanja, dr. Franje Tuđmana 2, 22300 Knin, najkasnije do 1. listopada 2019. godine.

Odluku o konačnom rasporedu sredstava donijet će Gradsko vijeće, a uključivanje što većeg broja zainteresiranih građana svojim prijedlozima značit će sastavljanje kvalitetnijeg Prijedloga proračuna za 2020. godinu.

Sve dodatne informacije vezane za proračun, izradu, sastavljanje i izvršenje proračuna mogu se dobiti u Gradskoj upravi.

Izvor: knin.hr

Izbornik