• Naslovna
  • Crna kronika
  • Djevojka stradala u prometnoj nesreći s istim je čovjekom prije pola godine sletjela u Krku

Djevojka stradala u prometnoj nesreći s istim je čovjekom prije pola godine sletjela u Krku


Uzrok nesreće u Čenićima u kojoj je 25-godišnjakinja izgubila život je neprilagođena brzina, izvijestila je danas Policijska uprava Šibensko-kninska.

“U prometnoj nesreći  koja se dogodila 19. lipnja oko 22:10 sati na državnoj cesti D-33 u mjestu Uzdolje smrtno je stradala 25-godišnjakinja, kojoj je nakon pružene liječničke pomoći u kninskoj bolnici smrt konstatirana u 00:20 sati. Tijelo preminule je prevezeno na Odjel patologije gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti. U ovoj prometnoj nesreći 33-godišnjak je zadobio lakše ozlijede s mogućnošću prekvalifikacije i zadržan je na daljnjem liječenju u bolnici.
Prema do sada utvrđenom uzrok prometne nesreće je neprilagođena brzina kretanja zbog koje je vozilo Fiat 500 šibenskih registracijskih oznaka prešlo na suprotnu stranu kolnika i sletjelo u odvodni kanal, gdje se prevrće i udara u betonski potporni zid te se zaustavlja na travnatoj površini. Sve druge okolnosti ove prometne nesreće se utvrđuju.”, stoji u policijskom izvještaju.

Kako neslužbeno doznajemo, smrtno stradala 25-godišnja Kninjanka Ines Skelin doživjela je prometnu nesreću i 26. prosinca prošle godine kada je bila u automobilu koji je sletio u Krku i to s istim čovjekom, 33-godišnjakom s kojim je i preksinoć bila u vozilu.

Spomenuti 33-godišnjak je prije pola godine u alkoholiziranom stanju (1,4 promila) upravljao vozilom koje je sletjelo u Krku. Tada je nesretna djevojka slomila palac i zglob dok je vozač prošao bez ozljeda.

Iz hladne rijeke tada su ih izvukli hrabri građani Robert Šistov i Josip Mijač koji su zbog toga čina ove godine nagrađeni Grbom Grada Knina.

I. Š.

Izbornik