• Naslovna
  • Crna kronika
  • Ušao u tuđe dvorište, sjeo u tuđi automobil i prijetio domaćinu vatrenim oružjem

Ušao u tuđe dvorište, sjeo u tuđi automobil i prijetio domaćinu vatrenim oružjem


Kao što naslov kaže, svašta se dogodilo jučer u dvorištu jedne obiteljske kuće u Kistanjama, a evo kako su to prepričali u policijskom izvještaju:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 51-godišnjaku.

Osumnjičeni je, bez posebnog povoda, 21. svibnja oko 11:30 sati u Kistanjama u dvorištu obiteljske kuće oštećenog ušao u otključano vozilo supruge oštećenog, a kada iz vozila nije htio izaći, došlo je do verbalnog sukoba pri čemu je osumnjičeni vatrenim oružjem ozbiljno prijetio oštećenom s namjerom da ga ustraši ili uznemiri.

Tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je policijskim službenicima dragovoljno predao vatreno oružje i 3,8 grama bruto težine zelene biljne materije za koju je preliminarnim vještačenjem utvrđeno da se radio o drogi marihuani.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv njega je podnijet i Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o oružju.”, stoji u policijskom izvještaju.

Izbornik