• Naslovna
  • Crna kronika
  • U kninskom kafiću desetak osoba uznemiravalo goste; Došlo do tjelesnog sukoba i razbijanja stakla

U kninskom kafiću desetak osoba uznemiravalo goste; Došlo do tjelesnog sukoba i razbijanja stakla


U zadnja dva tjedna po četvrti put nas policija izvještava o incidentima u kninskim kafićima. Najnoviji je bio u noći s petka na subotu kada je desetak osoba uznemiralavo goste te je došlo do tjelesnog sukoba i razbijanja stakla.

Evo cjelovitog izvještaka kojega smo dobili od Policijske uprave Šibensko-kninske:

“U Policijskoj postaji Knin je provedeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari na štetu 28-godišnjaka.

Utvrđeno je da je 12.siječnja oko 00.15 sati Kninu u ugostiteljskom objektu u vlasništvu oštećenog došlo do narušavanja javnog reda i mira na način da je desetak osoba među kojima je bio i osumnjičeni uznemiravalo goste, u čemu ih je pokušao spriječiti 28-godišnji vlasnik , te je potom došlo do tjelesnog sukoba u kojem su sudjelovali osumnjičeni, oštećeni , dva 21-godišnjaka i još jedan 23-godišnjak, te je osumnjičeni potom razbio staklo na ugostiteljskom objektu, a nastala šteta je nekoliko tisuća kuna.

U ovom sukobu su lakše tjelesne ozljede zadobili oštećeni i dvojica 21-godišnjaka.

Protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, a svi sudionici sukoba su uz Optužni prijedlog zbog prekršaja dovedeni na Prekršajni sud u Šibeniku.”, stoji u policijskom izvještaju.

I. Š. 

Izbornik