Novosti u vezi King Festa


U Kninu će se u lipnju održati čak tri festivala, Zvonimirovi dani (7-9. lipnja), King Fest (15. i 16. lipnja) i GRR Fest (29. i 30. lipnja).

Organizatori King Festa obavijestili su nas o novostima u vezi tog festivala. Prenosimo njihovu obavijest u cijelosti:

KAMP

”U suradnji s Ekoloska udruga ‘Krka’ Knin i Marunuša jdoo osigurali smo svim posjetiteljima besplatno kampiranje. I to ne bilo kakvo, već kampiranje na bajkovitoj lokaciji uz samu kraljicu kninskih sedam rijeka, Krku. 

Na idiličnoj i prije svega sigurnoj lokaciji, u ponudi su i brojni sadržaji poput vožnje kajacima ili pak splavom i to ni više ni manje već od strane prvog kapetana u povijesti grada Knina.

U prostorijama Marunuša jdoo, koje je među pet najboljih hrvatskih društvenih poduzeća, osim pića možete pronaći i brojne zanimljivosti te informacije o Kninu. Nakon upoznavanja s istima predlažemo uz tursku kaficu sjesti pored Krke i uživati u pogledu na kninsku tvrđavu, s obzirom da je lokacija kampa odmah ispod one održavanja našeg festivala.

Kamp je vrlo jednostavno pronaći, nalazi se na samom ulazu u Knin od strane Drniša, 100m nakon benzinske pumpe sa lijeve strane uz sam plavi most, adresa je Drniška 2B.”

OSIGURANJE

”Kako bi sve proteklo u najboljem mogućem redu, na zadovoljstvo Vas naših posjetitelja te nas organizatora, kako bi se u miru i sigurnosti mogli zabavljati do ranih jutarnjih sati, i ove godine će se pobrinuti naši prijatelji iz moto kluba MK Tenen koji će odraditi osiguranje festivala. Kako kažu naši bajkeri: Come in peace or stay at home.

VIDEO NAJAVA

Let3Krankšvester te brojni drugi na kninskoj tvrđavi, vidimo se!”

https://www.facebook.com/FestivalKraljevskogGrada/videos/1670190936426930/

POZIV

”Ovim putem pozivamo sve pojedince, društva, udruge, klubove, obrte, firme te sve ostale, kako sa područja grada tako i šire, koji na bilo koji način žele biti dio ovogodišnjeg KING FEST-a, da nam se jave preko inboxa stranice ili na mailkingfestknin@gmail.com. Kad se male ruke slože… 

Link do eventa:

https://www.facebook.com/events/662427380815256/

King Fest – festival kraljevskog grada, vidimo se!

Izbornik