• Naslovna
  • Politika
  • Kninski HDZ poziva gradonačelnika Jelića i njegovu Nezavisnu listu da odstupe kako bi se raspisali prijevremeni izbori

Kninski HDZ poziva gradonačelnika Jelića i njegovu Nezavisnu listu da odstupe kako bi se raspisali prijevremeni izbori


Kninski HDZ poslao je večeras priopćenje za javnost u kojem gradonačelnika Marka Jelića i njegovu Nezavisnu listu pozivaju da odstupe kako bi se raspisali prijevremeni izbori.

“Možemo s punim pravom reći kako smo sigurni da su pomaci neznatni, a slabosti ogromne, zbog čega ovim putem apeliramo na gradonačelnika i vijećnike Nezavisne liste Marka Jelića da odstupe s dužnosti kako bi se raspisali prijevremeni izbori i kako bi građani Knina izabrali vlast koja će se ozbiljno, odgovorno i dugoročno posvetiti razvoju grada.”, stoji između ostalog u večerašnjem priopćenju kninskog HDZ-a kojega je potpisao njegov predsjednik Nikola Blažević.

Jelića i Nezavisnu listu HDZ proziva zbog nerealiziranih obećanja za koja je, kako se ističe u priopćenju, razvidno da se neće ostvariti do kraja mandata.

Kninski HDZ-ovci posebno su nezadovoljni zastojem u realizaciji projekta Integralne regeneracije, a upozoravaju i na nestabilnost vladajuće koalicije.

Priopćenje u cijelosti možete pročitati OVDJE

I. Š. 

Izbornik