Pucnjava u kninskom noćnom klubu


U kninskom noćnom klubu u srijedu oko 20:35 sati došlo je do pucnjave čime su u opasnost dovedena četiri života, piše u današnjem izvještaju Policijske uprave Šibensko-kninske kojega prenosimo u cijelosti. (u izvještaju se ne navodi o kojem noćnom klubu je riječ):

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu 36-godišnjaka koji je osumnjičen za prijetnju osumnjičenom 39-godišnjaku.

Osumnjičeni 39-godišnjak je prilikom međusobnog verbalnog sukoba, zbog od ranije narušenih odnosa, 29. studenog oko 20,35 sati u Kninu u noćnom klubu, tjelesno napao 36-godišnjaka i lakše ga ozlijedio. Prilikom sukoba 39-godišnjak je iz pištolja ispalio tri hitca u neposrednoj blizini 36-godišnjaka, čime je izazvao opasnost za njegov život i živote još trojice ljudi. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je, prilikom ovog verbalnog sukoba 36-godišnjak ozbiljno prijetio 39-godišnjaku.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 39-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv njega će biti podnijet i Optužni prijedlog za prekršaj iz Zakona o oružju”, stoji u policijskom izvještaju.

I. Š.

Izbornik