• Naslovna
  • Crna kronika
  • Ravnatelj policije posjetio ranjenog policajca: Napadnuti policajci nisu vidjeli nož

Ravnatelj policije posjetio ranjenog policajca: Napadnuti policajci nisu vidjeli nož


Ranjeni policajac 003Glavni ravnatelj policije Vlado Dominić posjetio je u subotu u kninskoj bolnici ranjenog kninskog policajca Joška Velića Grgića.

Ranjeni policajac se, mada je još u šoku, osjeća dobro, a rane na tetivama lijeve ruke su zašivene. Po riječima liječnika, dr. Ante Vrdoljaka, trebat će tri tjedna da mišići zarastu nakon čega će uslijediti fizikalni tretman.

Glavni ravnatelj policije obećao je pomoć ranjenom kninskom policajcu, a u izjavi novinarima otkrio je kako nastradali policajci, kada su napadnuti, nisu odmah vidjeli nož.

– Kad se sve dogodilo padao je mrak i dolaskom u kuću počinitelja policajci nisu vidjeli nož. Kada su se približili počinitelju, on je uzeo nož i napao ih. Još čekam izvješće Policijske uprave Šibensko-kninske, a i sam sam poslao svoje ljude iz Ureda glavnog ravnatelja i unutarnje kontrole kako bi se sve istražilo – kazao je glavni ravnatelj policije izrazivši sućut poginulom policajcu.

– U svoje osobno ime i u ime svih djelatnika ravnateljstva policije zaželio bih najiskreniju sućut obitelji poginulog Ante Grabića, a kolegi Jošku želim što brži oporavak. Ova tragedija je svakodnevni dio života policajca, jer policajac kad odlazi na posao nikad ne zna hoće li se vratiti kući. Svaka intervencija je opasna pa čak i kad policajci kao i u ovom slučaju imaju više od 20 godina iskustva – kazao je Dominić.

Pogreb ubijenog Ante Grabića održat će se u ponedjeljak u 17 sati na groblju u Vrlici.

Izbornik