Knin obilježava Dan grada


Knin - panorama 2013

Nakon izložbi slika mladih kninskih slikarica Silvije Sunare Ćevid  i Mie Hržić, te malonogometnih turnira „Kvart 2013“ i „Golubić 2013“, program proslave blagdana Sv. Ante i Dana grada Knina nastavlja se u ponedjeljak u 19 sati u prostorijama HKD Napredak uz izložbu Anite Maretić te izložbe radova iz likovnih radionica za djecu i odrasle KUD-a Kralja Zvonimira. U prigodnom programu sudjelovat će Dramska skupina HKD Napredak, Pjevačka skupina Kninske golubice, Dječji folklorni ansambl Zvončići i Dječje kazalište Pinokio.

U utorak u 12 sati se u crkvici sv. Barbare na tvrđavi otvara izložba fotografija Snježane Požar pod nazivom: “Sve moje nagrade i pohvale”, a u srijedu u 20.30 sati je u Domu HV na rasporedu predstava “Ajme meni jadna ti san“ u izvedbi Dramske skupine HKD Napredak.

U četvrtak, 13. lipnja u 20 sati na glavnom kninskom trgu u organizaciji Grada Knina upriličit će se prigodni program koji će otvoriti Zbor Udruge Matica umirovljenika grada Knina Zlatne godine, nakon čega u 20.30 sati slijedi Susret klapa.  Program završava u 22 sata nastupom Roberta Jurišića.

Središnji događaj u programu obilježavanja Dana grada je Spektakl oživljene povijesti „Zvonimirovi dani“ koji će se na kninskoj tvrđavi održati u petak i subotu, 14. i 15. lipnja.ž

Iste dane, 14. i 15. lipnja Moto klub Stormriders organizira na Marunuši Moto party.

Program obilježavanja Dana grada Knina završava predstavljanjem knjige Petra Vulića „Bezimena“ u subotu 27. lipnja u 20 sati na kninskom Veleučilištu u organizaciji Udruge žena Katarina Zrinska.u 20 sati na kninskom Veleučilištu u organizaciji Udruge žena Katarina Zrinska.

Izbornik