• Naslovna
  • Civilni sektor
  • Ekološka udruga priprema brojne tečajeve; U četvrtak sastanak za zainteresirane sudionice

Ekološka udruga priprema brojne tečajeve; U četvrtak sastanak za zainteresirane sudionice


krka-knin_eko_udrugaEkološka udruga Krka organizirat će uskoro tečajeve šivanja, krojenja, engleskog jezika i informatike koji će se provoditi u okviru projekta „Odgovorna i proaktivna zajednica“, a u partnerstvu sa udrugom „CenzuraPlus“ iz Splita te tečajeve šivanja i krojenja, odnosno recikliranja stare odjeće i recikliranja pvc vrećica kao i tečajeve rada na tkalačkom stanu koji će se održati u okviru projekta „Staro za korisno“ kojega financira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Tim povodom Ekološka udruga Krka poziva na informativni sastanak sve zainteresirane sudionice. Sastanak će se održati u četvrtak, 4. prosinca s početkom u 10 sati u prostorijama Ekološke udruge u Ulici 7. Gardijske brigade 13.

Tečajevi vezani uz projekt „Odgovorna i proaktivna zajednica“ imaju za ciljanu skupinu dugotrajno nezaposlene žene koje su ujedno i korisnice bilo kojeg oblika socijalne skrbi, dok za tečajeve vezane uz projekt „Staro za korisno“ nije definirana ciljana skupina, odnosno može se prijaviti svatko tko je zainteresiran za tečaj.

– I vaši prijedlozi i potrebe će biti saslušani te će ih se probati uklopiti u neke buduće projekte – poručuju organizatori.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite Ekološkoj udruzi Krka na brojeve telefona: 091/514-18-29 ; 095/875-07-15 ; ili 022/664-608.

Autorska prava su vlasništvo Udruge HUK

Izbornik