• Naslovna
  • Društvo
  • Huknet od danas na novom serveru; Pada sustava više neće biti

Huknet od danas na novom serveru; Pada sustava više neće biti


huknetPoštovane čitateljice i čitatelji, najpraćeniji medij u Kninu, kninski news portal Huknet.hr je nakon četiri dana opet dostupan.

Ispričavamo se zbog nastalih problema, no nije bilo do nas. Dogodilo se to da je bespovratno srušen server zagrebačke udruge Zamirnet koja je Huknetu, besplatno, na svom serveru davala usluge web hostinga.

Sada smo zakupili usluge web hostinga na serveru cijenjene tvrtke WMD i slobodno možemo reći da pada sustava više neće biti budući da je WMD provjereno dobra tvrtka koja na svom serveru pruža usluge web hostinga brojnim uglednim portalima poput Jutarnjeg lista, Slobodne Dalmacije i T-Mobile-a.

Najviše nas veseli što smo primili brojne upite od vas zašto Huknet ne radi i kad će proraditi – jer ste jednostavno navikli svakodnevno i više puta dnevno dobivati nove, svježe informacije, vijesti i teme iz grada i iz svih segmenata života kninske zajednice – od politike, gospodarstva, rada gradske uprave i infrastrukture, preko društva, crne kronike i sporta pa do civilnog sektora, kulture i crtica iz kninske povijesti i zemljopisa.

Hvala vam na povjerenju.

Izbornik