Reklamirajte se na Huknetu!


Portal Huknet najpraćeniji je medij u Kninu. Samo Huknetova facebook grupa ima 8,7 tisuća članova što je više nego Knin stanovnika.

Kao kninski news portal Huknet djeluje od 1. travnja 2009. godine i uskoro će napuniti 15 godina te je jedan od najstarijih lokalnih portala u ovom dijelu Europe.

Stoga je Huknet kod mnogih građana Knina postao sinonim za lokalni portal. Kao što je kaladont sinonim za pastu za zube.

Reklamom na ovom portalu doista možete doći do svakog Kninjanina i Kninjanke.

Reklamu, odnosno sponzorirani članak možete sastaviti vi, a možemo to napraviti i mi za vas. Fotografiju nam možete poslati vi ili ćemo doći mi i uslikati ono što želite profesionalnom foto opremom. Sve – po vašoj želji.

Što se tiče duljine teksta i broja fotografija – nema ograničenja.

Cijena je ista za sve – od tvrtki, preko obrta, kafića ili trgovina do udruga, ustanova i stranaka.

A ono što je najvažnije – cijena jedne reklame, odnosno sponzoriranog članka na Huknetu iznosi samo 50 eura (PDV ne plaćate) – ako tekst i fotografije pošaljete vi.

Ako treba izići na teren te napraviti fotografije i/ili tekst cijena je 100 eura.

Ako ste zainteresirani možete se javiti na e-mail: ivica.simic73@gmail.com

Kninski news portal Huknet autorski je projekt Ivice Šimića, magistra novinarstva i dugogodišnjeg novinara najpoznatijih hrvatskih redakcija (HRT, HINA, Jutarnji list, Večernji list, Slobodna Dalmacija).

Od 2009. do 2016. godine izdavač Hukneta bila je Udruga HUK, od 2017. do 2024. izdavač je bila tvrtka Pro Media iz Šibenika, a od veljače 2024. godine izdavač Hukneta je Knin Media, obrt za medijske usluge u vlasništvu Ivice Šimića.

Novi izdavač Hukneta zajedno s portalom upisan je u Knjigu pružatelja elektroničkih publikacija Agencije za elektroničke medije 20. veljače 2024. godine pod brojem 08/24.

Veselimo se suradnji!

P. S. Bannere ne radimo!

Izbornik