• Naslovna
  • Kultura
  • Večeras u 19h u knjižnici putopisno predavanje o Meksiku Patricije Lacković

Večeras u 19h u knjižnici putopisno predavanje o Meksiku Patricije Lacković


Ljubitelji dobrih putopisnih predavanja danas će u Kninu doći na svoje. U 19 sati u Narodnoj knjižnici – Knin predavanje “Meksiko – egzotika na dlanu” održat će Patricia Lacković.

Meksiko, egzotika na dlanu – zemlja odlične hrane i dobrog pića, zanimljivih ljudi i životinja, novog svjetskog čuda, prekrasnih plaža i prirodnih ljepota!

Tequila, tacos, burritos, marijači, sombrero, pončo, Chichen Itza, ali i rajske plaže, bazari, kolonijalna arhitektura, flamingosi, jaguari… Uživancija!

U bespućima interneta pretraživala je Patricia jeftine karte za neku daleku destinaciju i pojavio se Meksiko kao uzbudljiva opcija! Upustila se u novu avanturu (i nije bilo tako strašno kako se priča).

U putopisnom predavanju saznaj je li sigurno te što vidjeti, ali i kakve je zgode i nezgode predavačica doživjela!

Patricia Lacković magistra je pedagogije i portugalskog jezika i književnosti, a od 2022. vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Pa3CIA te pomaže ljudima da putuju više i jeftinije te time podižu kvalitetu svog života.

Mala je djevojka (157 cm) s velikim željama i snovima. Multistrastvena osoba – svira, pjeva, piše, pleše, fotografira, editira. Obožava putovanja (dosad je posjetila 70-ak zemalja diljem svijeta), glazbu, vidikovce, zalazak sunca, kokos, čokoladu, životinje…

Izbornik