Pučko otvoreno učilište Knin obilježava 17. Tjedan cjeloživotnog učenja


Pučko otvoreno učilište i ove godine sudjeluje u promociji cjeloživotnog učenja sa sljedećim aktivnostima:

18.4.2023. Radionica „Jačanje kompetencija privatnih iznajmljivača“

Radionica je namijenjena svima koji se već bave iznajmljivanjem objekata za smještaj turista kao i onima koji tek planiraju početi se baviti iznajmljivanjem. Na radionici će se polaznici upoznavati s aplikacijama za iznajmljivanje i uporabom fraza i izraza na engleskom i njemačkom jeziku. Sudjelovanje na radionici je moguće uz prethodnu prijavu. Broj sudionika je ograničen.

19.4.2023. Info pult na Trgu Ante Starčevića

U vremenu od 10:00 do 12:00 sati na info pultu će se zainteresiranim građanima pružati informacije i odgovarati na pitanja o Tjednu cjeloživotnog učenja, obrazovanju odraslih, obrazovnim programima, vaučerima za obrazovanje i dr. Dijelit će se i promotivni materijali.

20.4.2023. Jačanje stručnih kompetencija pomoćnika u nastavi i osvještavanje važnosti cjeloživotnog učenja

Radionica je namijenjena osnaživanju osoba koje rade na radnim mjestima pomoćnika u nastavi s djecom s poteškoćama u osnovnim i srednjim školama. Polaznici će osnaživati kompetencije iz sljedećih područja: kolegijalni dijalog i suradnja, izgradnja kolektiva, promicanje suradničke komunikacije te poticanje suradnje, kreativnosti, dobrih odnosa u timu i dr. Sudjelovanje na radionici je moguće uz prethodnu prijavu. Broj sudionika je ograničen.

21.4.2023. Koncert Natali Dizdar

Koncert hrvatske pop pjevačice će se održati u Domu kulture u Vrpolju s početkom u 21 sat. Besplatne ulaznice za koncert mogu se preuzeti u Narodnoj knjižnici Knin, a broj karata je ograničen.

Suorganizatori koncerta su Narodna knjižnici Knin, Turistička zajednica grada Knina, i Udruga Atribut. U 2023. godini Tjedan cjeloživotnog učenja se obilježava od 17. do 23. travnja. Obilježavanje Tjedna se organizira u svim županijama. Više o  Tjednu i događanjima možete pročitati na linku https://www.cjelozivotno-ucenje.hr/dogadanja/

Izbornik